Tijdens de kooklessen in de onderbouw worden er heerlijke gerechten klaargemaakt.
Hieronder staan de recepten, zodat de leerlingen eventueel thuis dit gerecht nogmaals kunnen maken.
Veel kookplezier en smakelijk!
Schooljaar 2024-2025
Week 36: Ei koken + gebakken ei
Week 37: Roerei, omelet, boerenomelet en gepocheerd ei
Week 38: Pannenkoek (basis) + pannenkoek (zoet)
Week 39: Pannenkoek (hartig)
Week 40: Snijtechniek(en) groenten voor soep: ui snijden + snijtechniek brunoise + snijtechniek julienne
Week 41: Groentesoep met balletjes
Week 44: Pureesoep - paprikasoep
Week 45: Gebonden soep - aardappel-preisoep
Week 46: Aardappel - snijtechniek frietjes + blokjes
Week 47: Aardappel - koken + jus + wortel (extra)
Week 48: Aardappelpuree + vissticks (extra)
Week 49: Aardappelpannenkoekjes
Week 02: Wrap met gehakt
Week 03: Broodje hamburger
Week 04: Gehaktballetjes met tomatensaus