Menu’s restaurant Kwant 2016-2017
Menu oktober
Carpaccio van ossehaas, Parmezaanse kaas rucola
preisoep
Varkenshaas met bloemkool, gebakken champignons, aardappelgratin en rode wijnsaus
Appeltaartje met vanille-ijs en slagroom
Menu november
Salade van gerookte zalm
Paddenstoelensoep
Parelhoen in met gebakken paddenstoelen, gratin, gestoofde prei en rode wijnsaus
Tartin van appel met mascarpone crème met gebrande amandelen
Menu mosselavond
Salade rucola, frisee van gerookte zalm, mosselen met spekjes dressing
Bouillabaise (vissoep met mosselen)
Mosselen met frites, salade, tomatensalade cocktailsaus, mosterdsaus, ravigotesaus
Mascarpone crème, kostdeeg met vanille ijs en slagroom
Menu Januari
Salade van gebakken scampi’s, rucola en friseesla
Spinaziesoep
Kalfs ossebuco met gebakken bloemkool, aardappelgratin en eigen saus
Tiramisu
Italiaanseavond
Salade van gebakken scampi’s, rucola en friseesla
Spinaziesoep
Kalfs ossebuco met gebakken bloemkool, aardappelgratin en eigen saus
Tiramisu
Menu februari
Vitello tonato met rucola en tonijnmayonaise
Groentesoep
Varkensoester piccata met gebakken aardappelen, roerbak groenten en rode wijnsaus
tartin van appel met mascarpone crème met gebrande amandelen
Menu maart
Gebakken zeebaars, groene asperges met Franse dressing en huisgemaakte remouladesaus
Bloemkoolsoep
Ossenhaas wellington met gebakken paddenstoelen, gevulde rozevalaardappel
Passie bavaroise met slagroom
Menu april/mei
Salade van aardappel met carpaccio van rund
Paprikasoep
Runder entrecote met gebakken paddenstoelen, gestoofde prei, friet, tomatensalade en rode wijnsaus
Chocolade mousse, kletskoppen met vanille-ijs en slagroom
Menu Asperge avond
Salade van asperges
Aspergesoep met ham, ei en peterselieAsperges met gerookte zalm, roerei en bieslook botersaus
Aardbeien romanoff met vanille-ijs
Menu Culturele avond
Salade van gerookte zalm met rucola en Franse dressing
kalfsoester met asperges, gebakken paddenstoelen, krielaardappelen , salade en rode wijnsaus
Bitterkoekjes parfait met bitterkoekjescake, karamelsaus en slagroom
Menu juni
Tartaar van zalm, kaaskoekje, rucola
Komkommerschuim met gebakken heilbot
Kalfssoester met bloemkool crème, gebakken champignons aardappeltaartje en rode wijn saus
Aardbeien romanoff met vanille-ijs